nooo

I förrgår blev jag 17 bast, grattis! - tack! Jag är verkligen tacksam för allt jag har fått. Vaknade av TV:n den morgonen, alliansen var segrarna och SD i riksdagen. Suck! Aja, jag orkar inte haka upp mig på detta mer.
Idag är idag och idag är det en vanlig onsdag. Orken har blåst bort stolen och stressen bränner på hälarna med en miljard läxor i bakhuvudet. Min ork och lust har drunknat, vad ska jag göra? äta choklad och hoppas på en adrenalin kick? ska testa, behöver testa! Orkar inte tänka, orkar verkligen inte. En resa nu skulle passa perfekt, låter helt underbart! Men får helt enkelt vara glad över att jag ska till Timmy i helgen. I skogen är det lugn och ro fast läxorna är fastlimmade på ens rygg. Den belassningen är tung nu men jag välter aldrig!

underbart

Nu är jag en liten sjukling med humöret på topp, vad händer? ingenting, förutom kemilektionen om en timma. Känns som att allt är möjligt o de är det. Jag vill åka till ett tropiskt land i vinter, Thailand? jag har ju god ekonomi men tydligen ingen annan i min närhet :( det ordnar sig, snö är Sverige. Jag sitter här med min nya mac, ascoolt!
Aja känns som eldlågorna smeker mina hälar och jag vill göra något annorlunda eller iallafall idrotta.
Vet ej vad jag ska tillägga, har ingen intressant att medge. Ge gärna tips om vad jag kan skriva? tackar!

Tack o hej leverpastej!

RSS 2.0