snurrrrr

Alexandra försöker framföra mig som om jag vore iq befriad. Hon förklarar begrepp med falsk innebörd och försöker få morsan att tro att jag tror det.

Exempelvis:
- Förstoppning är när det står stilla i kön.
- Resurin är urin som reser långväga.
- Diarée är Andres bror.
- Foglossning är när något verktyg sitter löst.

Tro det eller ej, här sitter jag och tittar på Hannah Motana med mina syskon. Det är helt klart Anna som har satt på den, den lilla ungen! Timmy sover den stackarn och jag kommer inte ihåg vad demdära bajsbollarna heter. Det slutar på bär tror jag! Jordgubbar är väl typ jordare. Nu är jag rörig, har ätit för lite och är trött. Var otroligt trött på jobbet igår, var rent ut sagt tårögd. Men jag trivs som fisken i vatten på jobbet, alla är så kramgoa och deras diskutioner är för roliga.



turkeyy



Miss This! 2-10 juni

fläkt och fart

En o en halv vecka har gått på jobbet och de går finfint! Lika fint som grädde och jordgubbar i solen. Går upp i konstant halv 6 varje morgon i fyra veckor förutom helgerna förstårs. Vilket inte är lika underbart, men jag har vant mig. Det har varit intressant! Det var även fallens dagar i helgen. Lördag kväll spenderades hos Hanna med Timmy, Nea, Simon, Nicke o Philip... söndagskvällen satsade jag på att gå ner till stan o vara där med några. Nu, precis just nu chekar jag Irene Huss som är en svensk kriminalserie. Har givetvis fastnat i den och anledningen är enkel; DEN ÄR SPÄNNANDE :) !! 


PS AVDELNINGEN 42, DÄR JAG HÅLLER HUS VAR PÅ FÖRSTA SIDAN I TTELA... VILKA KÄNDISAR!:D

sommarjobb HÄÄR

Hejsan allihop!
Nu är fyra lärorika dagar genomförda på NÄL. Jag har sett mycket och känslor har blandats med glädje, humor och sorg. Ingen är odödlig! Personalen är hur schysta som helst och har en gnistra av humor. Trots allt har fallens dagar börjat redan idag, tror jag. Har inte planerat något, men troligtvis blir det en sväng till stan och träffa lite trevligt folk. Tja, från det ena till det andra - nu sitter jag med pappsen och degar framför en film. Ska jag ta en cider eller ej? hm..
Tack o hej leverpastej!

Full rulle

Härom dagen var jag, Alexandra och Emma och stekte i solen. Jag målade även en grym tavla, där kunde man genomskåda min talang och även mitt MVG i bild. Därefter hämtade vi Amir från golfen och käkade pizza. Givetvis avslutade vi äventyret med ett kvällsdopp, det var grymt skönt!
Men från en dag till en annan, nu sitter jag här i en skog hos Timmy. Hans två småsyskon 4 och 2 år verkar dyrka mig. Vi var på jakt efter sultron och även andra eftertraktade bär. Aja, snart skall vi käka och ta oss ett kvällsdopp, tror jag. Jag börjar även sommarjobba nu på måndag. Jag ser inte fram emot den tidiga väckarklockan, men detta skall bli intressant och förhoppningsvis händelserikt. Fyra veckor på NÄL och en grym lön, lätt värt det! Det är redan 10 juli och det känns som om sommaren kommer springa iväg under dessa veckor här framöver.
Ha det bäst!

Gaaalet

Hejsan! Nu har jag minsan en blogg och jag har ingen anning om hur detta ska gå. Antingen dör bloggen ut eller leder den till succé, inte vet jag. Det blir nog ganska neutralt, någon läser och jag håller bloggen i shack. Givetvis ska jag göra mitt bästa!

Idag har jag varit på BUP, det går fint som vanligt. Därefter vandrade jag hem till Hanna och jag lekte gud.
Citat från ett geni (jag);

- Anna mördar mig hela tiden, men jag dör aldrig. Alltså då är jag gud och du Jesus!? och då har du skägg, för man hade väl inga rakblad på den tiden?

*Jag upptäcker luftpistolen och tar tag i den. Hanna varnar mig för att skjuta, hon visste ej om den var laddad. Då tar jag upp luftpistolen till huvudet och skjuter.* - Den är inte laddad!

Nu sitter jag här med min 23 åriga syster. Hon vill att jag ska medge i denna fina blogg att hon är smartast och köpt en ny väska. Intressant? Nja.

RSS 2.0